Op naar het NK sprint!

publicatie: 23-12-2012

Na een mooie periode in Japan en China ben ik inmiddels weer een week thuis. Het was een mooie ervaring om eens in Azie te zijn en de cultuurverschillen te zien, maar met het schaatsen ging het iets minder.

 

Tot nu toe heb ik mijn slag nog niet echt te pakken gehad, maar zo slecht gaat het ook weer niet. Vol positieve energie begin ik aan elke training want ik heb een doel en daar ga ik vol voor. Daar horen ook minder sterke periodes bij om daar weer van te leren en er sterker uit te komen. Op de prachtige ijsbaan in Nagano (Japan) mocht ik invallen op de 500 meter in de B divisie. Hier streed ik voor de winst om zo de volgende dag te mogen starten in de A divisie. Maar mijn race zat vol fouten en daarom was ik de volgende dag weer veroodeeld tot de B divisie. Geen probleem ik was blij dat ik mocht rijden, maar weer een race vol fouten. En zo gaat het schaatsen steeds wat op en neer en kreeg, ja kreeg, ik het goede gevoel niet echt te pakken. Ik was aan het worstelen met van alles en nog wat, rust had ik niet. 

 

Na terugkomst uit Azie heb ik een vlucht lang na kunnen denken en ben ik mij nog bewuster van mijn doel. Ik kijk vooruit en werk al lang aan mijn technische punten en probeer zo fit mogelijk aan de start te komen tijdens het NK sprint in Groningen. Daar wil ik helemaal top fit zijn en alles kunnen geven.

 

En deze week heb ik het gevoel dan ook weer te pakken, met de vermoeidheid van de lange reis en een lichte jetlag gaat het de goede kant op. Het is zaak om rustig te blijven en focussen op de dingen die er toe doen. 

 

Daarom wens ik Iedereen fijne dagen en een gezond, voorspoedig en sportief 2013 toe en graag tot 5 en 6 januari op het NK sprint te Groningen! 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
jesperhospes.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!