Teleurstelling

publicatie: 09-01-2013

Natuurlijk baal ik als een stekker en zijn de gedachtes allemaal even heel erg zuur. Heel erg zuur. Het is momenteel even doorbijten en de positieve gedachten trekken mij er doorheen. Nu mijn seizoen min of meer voorbij is omdat het niet meer is voorzien van world cup deelname heb ik een nieuw plan moeten maken. En dit plan loopt op plekken al vast omdat het weer niet uit komt met een trainingskamp met de ploeg, want die moeten nog world cups en WK's rijden. Allemaal vervelende confrontaties maar ik sla me er natuurlijk dubbel en dwars doorheen. Mijn zomer begint min of meer nu, ik wil alles op orde maken en hard trainen om straks in de zomer gelijk door te kunnen. Doorgaan met de plannen om volgend seizoen weer fris en gemotiveerd aan de start te verschijnen. Ik ben er nu al klaar voor!! 

 

Ook is het nu even tijd om de spanningsboog te laten afnemen. Alles even lekker op zijn beloop laten, genieten van andere dingen. Maar zo fanatiek hoe ik altijd ben, in die ontspannen situatie probeer ik me wel elke dag technisch te verbeteren. Vanuit die positie ga ik ook alle holland cups rijden en daar mijn motivatie uit halen. Ook zal ik me laten zien op de trainingswedstrijden waar de world cup rijders van nu aan de start staan. Want volgend seizoen ga ik de strijd weer met hun aan.

 

Maar het is erg vervelend om een pas op de plaats te maken. De afgelopen zomer heb ik ervoor getraind om me internationaal met de top te meten en mee te strijden voor de prijzen. Om dan een pas op de plaats te maken en thuis te blijven is erg zuur.

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
jesperhospes.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!