Gas erop.

publicatie: 14-10-2013

De messen zijn voor de zoveelste keer geslepen, ik ben klaar voor het nieuwe seizoen. En zoals je in mijn eerdere bericht hebt kunnen lezen heb ik precies de dingen gedaan die ik wilde doen. Ik ben fris en energiek en heb er bovendien heel veel zin in, mijn bewuste keuzes hebben daarvoor gezorgd. 

 

Het seizoen is al enige tijd van start, dat betekend dat wij met de ploeg beslist.nl enkele wedstrijden hebben gereden en werken aan details. Al die training moet zich in dit seizoen gaat uitbetalen, want iedereen wil naar Sotsji, je leest het overal. Zelf ben ik niet op die manier bezig, ik werk van doel naar doel. 

 

Waar je Sotsji voor en na hoort ben ik bezig met de NK afstanden, hier wil ik hard rijden en mij kwalificeren voor de World Cups. Doel 1 en vandaar verder, en natuurlijk is mijn ultieme doel ook de olympische spelen, maar eerst aan mezelf blijven werken en zorgen dat de details gaan kloppen. 

 

Het seizoen is voor mij 4 wedstrijden oud, allen erg goed maar ook met grote verbeterpunten. Afgelopen zaterdag tijdens de ijselcup vond ik het gaspedaal wat resulteerde in een strakke 35,77 op een mistige en aangeslagen ijsbaan. Na een periode van hard trainen al zo een wedstrijd rijden geeft mij veel vertrouwen. Aanstaande zaterdag rijdt ik hier op thialf nog een wedstrijd en dan is het al eindelijk zover! Het NK afstanden! Ik start vrijdag 25 okt op de 500 en zondag 27 okt op de 1000 meter.

 

Voordat het zover is ga ik weer bezig met de kleine dingen. 

 

 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
jesperhospes.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!