Mentale overwinning.

publicatie: 29-10-2013

Daar zit ik dan, fris en fruitig aangekomen in Calgary. De tijd vloog even na mijn twee fantastische 500 meters op het NK afstanden afgelopen weekend. Zo reed ik in de tweede race met 35,12 mijn tweede Thialf tijd ooit, naast een geweldige opsteker ook een mentale overwinnig op mezelf!

 

Want de week voor het NK was voor mij deze keer heel moeilijk. Ik weet wat ik wil en waarvoor ik de afgelopen zomer heb getraind. Bewust heb ik gekozen voor een aantal punten en die pakken sinds dat we deze winter schaatsen goed uit, heel goed. Zo voel ik mij bijzonder sterk en fit, alleen liep het in de wedstrijden nog niet zoals ik wou. Het was wel heel goed maar ik wist wat ik kon en vooral ook nodig had ik mij te kwalificeren voor de World Cups. Dan is de week van het NK behoorlijk lastig maar ook heel erg mooi, hier doe je het voor dacht ik steeds. En op de wedstrijd dag zelf stond ik op scherp en heb ik alles eruit gehaald wat er toen in zat. 

 

Nu ben ik bevrijd en kan ik weer verder met mijn doelen tijdens de world cups op de mooiste ijsbanen van de wereld! Het is nu zaak om al dat werk van de zomer in 1 500 meter te stoppen. Een geweldige uitdaging. 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
jesperhospes.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!