Road to Inzell en 't Hearrenfean.

publicatie: 03-03-2014

Na een geweldig georganiseerd NK sprint op de coolste baan van Nederland volgen wedstrijden op de ''mooiste'' baan van Duitsland en Nederland. Thuis, volle bak in het Thialf in Heerenveen mag ik aantreden voor de world cup finale. Eerst gaan we van de mooie omgeving en ijsbaan genieten in Inzell waar de voorlaatste world cup word verreden. 

 

Na de world cups in Calgary, Salt Lake, Astana en Berlijn sta ik 8e in het klassement. Een mooie uitdaging om bij de eerste 6 te eindigen. Na goede en vooral stabiele world cups wil ik mij wederom mengen bij de wereld top en meedoen voor de podium plekken. Wat ik afgelopen vrijdag al liet zien op de coolste baan van Nederland. Daar liet ik zien mee te kunnen met de besten en vooral bijzonder een medaille winnaar van Sotchi te verslaan. Ze zijn welliswaar allemaal moe en hun doel voorbij maar ik wil graag nog wat laten zien!

 

Het materiaal is inmiddels op orde en de vorm word steeds beter, en aan mijn motivatie ligt het niet. 

 

Na Inzell volgt de finale in eigen huis op de mooiste baan van Nederland, daar wil ik nog 1 keer vlammen en een Thialf PR rijden. Bij de finale zijn tevens dubbele punten te verdienen dus er kan nog veel gebeuren in het klassement.

 

>>> Terug naar het overzicht
Inloggen
jesperhospes.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!