Schaatsteam

2012/2013

Aankomend seizoen is de vergelijkings website Beslist.nl onze nieuwe hoofdsponsor. Beslist.nl heeft zich tot en met 2014 aan onze ploeg verbonden. Zo kunnen we ons helemaal richten op de olympische spelen in Sotsji (Rusland). 

 

 

2011/2012

Aankomend seizoen (2011/2012) schaats ik onder de vlag van teamAPPM. Onder leiding van Gerard van Velde hoop ik mijn sprint te verbeteren en mijn progressie voort te zetten.

 

Team APPM legt sprinter Jesper Hospes vast

‘Team APPM’ is voor het nieuwe schaatsseizoen tot overeenstemming gekomen met de talentvolle sprinter Jesper Hospes (22). Daarmee is de sprintploeg van Team APPM trainer Gerard van Velde weer compleet nu bekend werd dat Ronald Mulder heeft getekend bij Control. Team APPM en Ronald Mulder vormden de afgelopen seizoenen een uitstekende en verassende combinatie en Team APPM wenst Ronald alle succes met deze overstap. Het verjongde Team APPM bestaat nu uit de sprinters Michel Mulder, Jacques de Koning, de afgelopen week van 1NP overgekomen Hein Otterspeer en Jesper Hospes. Otterspeer en Hospes tekenden vandaag het contract bij Team APPM.

Hospes heeft successen geboekt op de korte baan en maakte deel uit van het opleidingsteam shorttrack. Het is zijn ambitie aansluiting te vinden bij de nationale schaatstop sprint op de langebaan en heeft daartoe bij Team APPM een uitstekende leeromgeving getroffen om zich verder te ontwikkelen.

 

Inloggen
jesperhospes.nl - site by site by Kant en Klare site uw eigen unieke website!